KER.hu - kereskedelmi portál

Női ruházat
Férfi ruházat
Gyermekdivat
Bőr és szörmeruházat
Használtruha
Cipő
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Divat, ruházat Cipő

Cipő divat 2011 hölgyeknek és uraknak

Most, hogy már az idő is kellemesen enyhe, a tavasz mellett a divatvilág is színpompás topánokkal, égimeszelő sarkakkal és stílusos, elegáns férficipőkkel kecsegtet.

Mostanra talán már minden bizonnyal a csizmák puszta látványa is untat, de csak eddig kellett várni, a legújabb cipőtrend is gyógyír lehet a téli szürkeséghez szokott szemeknek. A retro vonal a lábbelik terén is megmutatkozik, élénk és pasztelles színeket, gazdag mintákat ígér.

Ennek fényében, a lábizmokat próbára tevő telitalpú, illetve oszlopsarkú megoldások is visszatérnek a divatba női vonalon, a férfiak számára pedig az eddigi olaszos minimalizmus mellett megjelennek nagyapáink lábbelijeinek modernizált változatai. A csekély megújulást felmutatni képes balerinatopánok és lapos talpú sportcipők kicsit háttérbe szorulnak idén, és átadják uralkodó szerepüket a fűzős félcipőknek, valamint a bebújós mokaszinoknak.

A vibráló színekben újjászülető retro trendekben a lábbelik sem kerülhetnek háttérbe, sőt egyes összeállításoknál az egész öltözék hangulatáért felelhetnek. A tervezők a mintákkal sem fukarkodtak egyik vonalon sem, így kedv szerint válogathatunk a pöttyös, csíkos, állatbőr mintás, virágos és hippisen absztrakt kreációk közül.

A magas sarkú topánok között a hetvenes éveket idéző glamour hangulat uralkodik, platformos körömcipőkkel, oszlopsarkú, fűzős bokafazonokkal, illetőleg telitalpú társaikkal. Mindegyiket a háromszög alakú, enyhén lekerekített orr és a természetességet sugalló anyag jellemzi. Aki kedveli az extravaganciát az most bátran érezheti magát a fellegek között, hiszen az új trend egyszerre ötvözi a romantikus, a dívás és az elegáns elemeket.
A tavasz üdeségét leginkább a világos színek adják vissza, melyekben nem szűkölködik az idei cipőtrend natúr vonala. A letisztult stílusú férficipők fazonjai egyfajta dinamikus frissességet igyekeznek megjeleníteni, így a kínálatban gyakran felbukkannak a bújtatott-fonott bőr és az angolosan díszített megoldások.

Ez az irányzat a viaszos fényű, lakkozott anyagokat sem sajnálja, melyek pasztellszínekkel társítva finom romantikát tükröznek. A puritán természetességet pedig zsákvászon lábbelikkel eleveníti meg.


VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google