KER.hu - kereskedelmi portál

Női ruházat
Férfi ruházat
Gyermekdivat
Bőr és szörmeruházat
Használtruha
Cipő
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Divat, ruházat Gyermekdivat

A gyerekek tavasza 2011-ben

Lezser, sportos, színes, és kényelmes. Amiben lehet ugrálni, szaladni, csúszni-mászni. Mint általában – mégis másként.. Ezt mondhatnánk, ha röviden akarnánk összefoglalni az idei, tavaszi-nyári gyermekdivatot.

A családos ember egyik legszebb tulajdonsága-erénye, hogy hajlandó és képes gyermekei igényét a sajátja elé helyezni. Mindennél fontosabbak számára ők, ezért lehetőségei szerint mindent megadna nekik. Így azt is, amiben ő maga gyerekként hiányt szenvedett. Ez így szép és jó, napjaink választéka is ehhez az igényhez igazodik, nagy választék van a csöppségeknek való holmikból. És természetesen a divatvilág sem feledkezik meg róluk.

Az idei szezonban divat lesz minden, ami sportos, kényelmes és színes. A ruhák igyekeznek minél inkább a kicsik igényeihez igazodni: finom, puha anyagokból készülnek, és kényelmes, rugalmas darabokból állnak, hogy semmi se akadályozza őket a rosszcsontkodásban. A tavaszi gyerekdivat mottója ez lesz: színes, színesebb, még színesebb. A színvilág a felnőtt divatban is népszerű kék, piros, rózsaszín, lila, zöld és sárga vonalon mozog. Emellett pedig a kockás, a csíkos és a pöttyös lesz a nyerő. Röviden igyekeznek minden jót megtartani – a folyamatos megújulás és aktivitás jegyében, kicsit újragondolva mindent.

A farmer egyszerűen nem megy ki a divatból, nimbusza fényesen ragyog, örök darab a gyermekdivatban éppúgy, mint a felnőttben. Ez az a ruhadarab, ami szinte bármivel párosítva viselhető, és szinte elnyűhetetlen (ez azoknál a gyerekeknél külön előny, akik imádnak csúszni-mászni). Kislányoknál divat lesz a flanel, virágos blúz. A hűvösebb napokra pedig a puha, meleg, polár anyagból készült ruhácskák közül igyekezhetünk az ízlésüknek megfelelőt kiválasztani. A farmerhez hasonlóan a gyereksportcipők sem kerülnek ki soha a választékból.

Az egészen piciknél az állatkás és mesefigurás szettek továbbra is szép számban lesznek megtalálhatóak a boltok polcain, míg a nagyobbaknál feliratos darabokkal villoghatnak a gyerekek. Kisfiúknál az előző szezonokhoz hasonlóan szerepel a baseball sapka az idei kollekcióban is, kislányoknál pedig a színes, mintás hajpánt. A közkedvelt fodrok és masnik is divatban maradnak a lányoknál, a fiúknál pedig a jó öreg kapucnis pulcsik.

A választék óriási, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Akik, pedig igazán érzékenyek a divathullámok áramlataira, azok igyekezhetnek olyan darabokat felhajtani, amik harmonizálnak a felnőtt divattal is. Rojtok, bő szabásvonalak, lezser elegancia.


VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google