KER.hu - kereskedelmi portál

Gyógyászat
Testápolás
Wellness
 
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Egészség, életmód Gyógyászat

Gyógyászatról általában

A gyógyászatról általánosságban írni nem könnyű, hiszen, akárcsak az emberi test, rendkívül sokrétű és összetett dolog. Azonban egy rövid áttekintést nyújthatunk olvasóinknak az alábbi cikkel, amivel igyekszünk segítségükre lenni a megfelelő gyógymód kiválasztásában.

A különböző orvosi, gyógyászati technikák nagyjából egyidősek az emberi nemmel, bár kétségtelen, hogy az elmúlt több ezer év folyamán jelentős változásokon ment át, ahogy együtt fejlődött, szakosodott a nagybetűs Tudománnyal.

Jelenleg is léteznek alternatív gyógyászati rendszerek, módok, a fő vízválasztó azonban inkább a keleti és a nyugati orvoslásban mutatkozik meg. Míg keleten az orvosok inkább az emberi lélekre, nyugaton a testre összpontosítják figyelmüket. Míg az egyik sokkal precízebb, a másik pont, hogy átfogóbb. Természetesen itt most nem kívánunk állást foglalni azügyben, hogy melyik a jobb, ezt mindenki eldöntheti saját maga.

Emellett nyilván legtöbben hallottak már különböző alternatív gyógymódokról – akupunktúrás, homeopátiás, holisztikus gyógykezelésekről, népi orvoslásról. Ezek irodalma gyakorlatilag kimeríthetetlen, se szeri, se száma a régi és új könyveknek, tanfolyamoknak. Ha valaki ilyen gyógykezelés iránt érdeklődik, nem árt, ha előtte tájékozódik, és leginkább ismerősökön keresztül igyekszik megtalálni a megfelelő szakembert.

Léteznek persze az általános gyógyászat alternatív ágában is tökéletesen ártalmatlan kezelések: különböző wellness és egészség óvó, immunerősítő kezelések. Ezek egy része különböző segédeszközökkel, boltban, patikában megvásárolható és otthon is alkalmazható.

Végezetül kijelenthetjük, hogy bízzuk magunkat bármiféle orvos, vagy gyógyászati rendszer gondjaira, érdemes utánajárnunk a lehetőségeinknek, hiszen mégiscsak mi vagyunk azok, akik érezzük hogyan reagál testünk valami nyavalyára, még akkor is, ha ők jobban értik testünk jelzéseit.


Testápolás Gyógyászat
Egészség Életmód

VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google