KER.hu - kereskedelmi portál

Gyógyászat
Testápolás
Wellness
 
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Egészség, életmód Testápolás

A test ápolása

Nap mint nap szépségipari cégek armadája bombáz minket különféle kozmetikai csodaszerek reklámjaival. Fejünk búbjától a lábujjunkig mindenre ajánlanak valamit, miközben mi egyre bizonytalanabbnak érezhetjük magunkat a hatalmas kínálatban.

Ha valóban hallgatnánk a reklámokra, minden sejtünkre jutna valami kence, és a testápolás legalább fél napig tartana. Persze nem arról van szó, hogy ez probléma, a hatalmas kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, hiszen az ápolt külső fontos a modern nők és férfiak számára egyaránt.

Rohanó világunkban már a férfiak sem elégedhetnek meg azzal, ha csak egy fokkal szebbek az ördögnél, korunk hölgyei pedig mondhatni örökölt igénnyel bírnak az ápolt külső iránt.

Valóban Dunát lehet rekeszteni a temérdek kozmetikai szerrel, közben pedig a csapból is az folyik, hogy régimódi, aki szimplán szappant használ, és nem próbálja ki a mosópornál is intelligensebb tusolózselét, nem beszélve a bőr bársonyosságát száz évig is megőrző hidratáló krémekről. Ki tudja melyik bolygóról érkezett az a hölgy, aki nem tudja, mi fán terem a PH érték, és nincs legalább három szemránckréme a fürdőszobában az összes elhalt hámsejtet egy csapásra eltüntető, mégis gyengéd és kíméletes testradír és a vitalizáló arclemosó tej mellett, és még folyathatnánk a sort.

Az igaz persze, hogy bőrünk nap-nap után ki van téve a légszennyezésnek és egyéb környezeti, civilizációs ártalmaknak, ezért a napi testápolás elkerülhetetlen, de felesleges túlzásokba esni. Elég, ha tudjuk mi az, amire valóban szüksége van testünk legkülsőbb burkának és igyekszünk megadni neki, ami jár. Mindig kifizetődő, és manapság egyre divatosabb trend, hogy igyekezzünk minél közelebb maradni a természeteshez. Stílusunkhoz, életmódunkhoz illően – legalább kozmetikumaink alapanyagát illetően.

Egyik hazai férfikozmetikai szalon vezetője szerint a nőknek rendkívül nagy a szerepük a férfiak jól ápoltságában. Kinek a tanácsára hallgatna vajon inkább a teremtés koronája, ha szépészeti dolgokról van szó, végül is részben az ő igényeiknek igyekszik megfelelni.

Az ápolt külső belül kezdődik, de nem hanyagolhatjuk el a rendszeres testápolást. Minden más – sportos alakformálás, ruházkodás – csak ez után következhet. Ezen kívül csak előnyünkre válhat, mert sokkal vonzóbbá tesz önmagunk és mások számára egyaránt.


VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google