KER.hu - kereskedelmi portál

Ékszerek
Bizsu
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Ékszer Ékszerek

Ékszerekről általánosságban

Szeretnénk egy iránytűt nyújtani és kisegíteni azokat a bizonytalan hölgyeket és urakat, akik nem tudják, mi alapján válasszanak megfelelő ékszert maguknak.

Egyes statisztikák alapján az urak és a hölgyek szemét is hamarabb ragadja meg egy-egy ékszer, mint egy ruhadarab. Érdemes tehát jól választani, és minél inkább kihangsúlyozni velük előnyös jellemzőinket illetve elvonni a figyelmet az esetleges hiányosságainkról.

Kezdjük egy gyakran felbukkanó "problémával" és vágjunk is rögtön a dolgok közepébe.

Bizsu, vagy komoly? Visszafogottan, vagy mint a karácsonyfa? Azt kell mondjam, hogy személyiség függő a dolog. A megjelenés itt még másodlagos. Ha valaki például alapjáraton visszafogott ember, de teleaggatja magát tetőtől talpig ékszerekkel, legyenek azok akármilyen szépek és ízlésesek önmagukban, komolytalan lesz az összehatás. Ahogy az ember kilép tinédzser éveiből, érdemes a kevesebb néha több aranyszabályát szem előtt tartani.

Egy összetett, komoly, de egy minimalista ékszert se – legyen az modern, vagy régi, nem szabad jelentéktelenebbekkel variálni. Viszont bizsu ékszerekből is találunk egy kis jóízléssel olyat, amit akár bankettre is nyugodtan felvehetünk.

Manapság az ékszerpiac olyan sokszínű és változatos, hogy bárki találhat magának való drágaságokat. Persze, aki megengedheti magának, annak ajánlom, hogy készíttessen bátran magának ékszert.

De milyet is válasszunk? Aranyat? Ezüstöt? Esetleg acélt? Üveget? Műanyagot (igen, készül bőven ebből az anyagból is hordható, gondoljunk csak a nagy divatcégekre)? A lényeg, hogy öltöztessen, menjen a stílusunkhoz és a ruhához, ami mellé felvesszük. Alapszabály, hogy kettőnél több színben ne nagyon variáljunk, különben jön a már említett karácsonyfahatás. Persze akad szép számmal önmagában is sokszínű ékszer. Ezeket inkább nyáron hordjuk, illetve tavasszal – mert érdemes figyelni arra is, milyen évszak van, hiszen a ruhatárunkat is e szerint válogatjuk.

S hogy mit nevezhetünk valójában ékszernek? Szinte bármit! Fő a kreativitás. Persze azért maradjunk az ízlés határain belül. Hordhatunk ékszerként órát, gyűrűt, drágakövet vagy egyebet, a lényeg az, hogy örömmel viseljük, legyen kényelmes a viselése és érezzük sajátunknak.


Ékszerek Ékszer
Ékszer Ékszer

VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google