KER.hu - kereskedelmi portál

Ékszerek
Bizsu
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Ékszerek Bizsu

A bizsuról

... ódákat lehetne zengeni. Annyi féle van, és olyan sokfélék. S mivel nem arany, és nem is gyémánt, de csillog – mindenki számára megfizethető csecsebecsék, melyekből általában minden hölgynek több van, mint "valódi" testvéreiből.

Idén a bizsukínálat is egyre merészebb és szélesebb mindamellett, hogy a tervezők és designerek az elmúlt években igyekeznek a klasszikusabb vonalakra törekedni a kiegészítők terén. Mind formában és színben elképesztő variációk tárháza virágzik idén. Nem szokás feltétlenül összepárosítani a kiegészítőket, de idén kimondottan ajánlott szettekben gondolkozni.

A bizsu fogalma manapság egyáltalán nem ciki, hiszen jó minőségű és nagyon szép darabokat lehet kapni. A kristálydíszítés pedig most mindennél divatosabb. A Swarowski köves ékszerek egyre inkább hódítanak és már nemcsak az ékszerekben, de a különböző ruhák megszokott kiegészítőiként is. A kristályok ragyogó fényben mutatják legszebb arcukat, érdemes így kísérletezni velük, odafigyelve mire hívjuk fel velük a figyelmet. Merészebbeknek például egy egészen szoros, szinte már nyakörvszerű kristály nyakék egyszerre lehet csábos, kacér és sejtelmes. De ha valaki diszkrétebb szépségre vágyik, olyat is talál a hatalmas kínálatban.

Egy szép karkötő, vagy méretes gyűrű feldobhatja még a bikinit is, egy kicsit eltereli a figyelmet, így a szégyenlősebbek is bátran öltözhetnek lengén. Ha többféle ékszert is visel valaki, azért feltétlenül figyeljen arra, hogy passzoljanak egymáshoz, a csillogó ékszereknél pedig fontos a kevesebb néha több elve.

A tavasz ragyogó ékszerpalettáján egy rég nem látott ismerős bukkant fel, mégpedig a bross. A kitűző nem csak nagyanyáink hóbortja, feldob bármilyen kiskosztümöt, kabátot vagy pulóvert is. A szivárvány összes színében megtalálhatjuk őket, a legszebbek a virágot vagy a szép rovarokat – szitakötő, pillangó - formázó típusok. A bross nem csak a ruhán, de például a táskán, kabáton is viselhető. A bizsuk egyik legjobb tulajdonsága, hogy nem csupán a hétköznapokon, hanem elegánsabb vagy hivatalosabb alkalmakkor is helyt állnak.

Minél nagyobb, annál jobb – manapság ez áll a fülbevalókra és a medálokra. Bár nem kell túlzásba esni, kétségtelen, hogy a nagy fülbevalók a legtrendibb kiegészítőnek számítanak idén. Készülhetnek kagylóból, strasszból, áraszthatnak romantikus hangulatot, vagy ölthetnek népies jelleget, a lényeg, hogy az öltözék részévé léptek elő, és már nem is lehet azt mondani rájuk, hogy kiegészítők. Fontos, hogy menjen a ruhához, stílusban és színben harmonizáljon velük.

Ezer színben pompázó lepke, egymás mellé fűzött üveggyöngyök, virágok, csillagok, holdak és napok – láncokon, karkötőn, gyűrűk díszeként, brossokon… Mindenki találhat hangulatához, stílusához és öltözékéhez illeszkedő darabot, hiszen a kínálat hatalmas, csak győzzünk válogatni és hol tárolni kedvenceinket.


VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google