KER.hu - kereskedelmi portál

Ajándék
Dísztárgy
Irodaszer
Játék
Virág
 
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Játék, ajándék Irodaszer

Újdonságok az irodaszerpiacon

Azok a cégvezetők, akik két-három évig nem követték nyomon az irodaszerek piacának fejlődését, újdonságok garmadájával találhatja magát szembe, mikor ismét tanulmányozni kezdi a kínálatot.

Az irodai eszközök, gépek és klasszikus irodaszerek hazai palettája is egyre gazdagabb termékpalettával rendelkezik, a beszerezhető választék már a fejlettebb nyugati országokban tapasztalt kínálathoz hasonlatos. A legtöbb cég - ha anyagi lehetőségeik engedik - a korszerű, többfunkciós termékeket keresi.
Fax, szkenner, fénymásoló, telefonkészülék, nyomtató, számítógép - ma már nélkülözhetetlen irodai eszközök.

Korunk rohamléptű technikai fejlődése mellett pedig ezek is évről-évre megújulnak, fejlődnek. Ezzel párhuzamosan az igények is egyre bővülnek: az alkalmazottak egyre többet várnak el ezektől az eszközöktől, egyre több funkcióval bíró gépekre támaszkodnának munkájuk során és szívesen használják az egyre professzionálisabb berendezéseket. Persze a gépeken kívül rengeteg más eszközre is szükség van egy irodában; a papírtól az iratrendezőig, a ragasztótól a hibajavítóig ezernyi apró kellék nélkülözhetetlen.

Egy nagyobb, nagyjából ezer főt foglalkoztató társaságnál csak az alapvető irodaszerek - a papír, a toner, a személyes felszerelés - havonta többmilliós költséget jelentenek. A mindennapi munkához legalább ötvenfajta irodaszerre van szükség - toll, ceruza, radír, gémkapocs, lefűzhető mappa stb. -, a kereslet tehát óriási.

Az utóbbi években figyelemre méltó tendencia az internetes vásárlás terjedése. Mind többen és több árucikk esetén vállalkoznak erre, persze kétségtelen, sokan érzik hátránynak, hogy nem tudják megfogni a terméket, ám egy képekkel illusztrált, megfelelő tárgyleírással rendelkező katalógus alapján bőven elég információval kell rendelkeznünk, hogy a legmegfelelőbb terméket választhassuk ki a kínálatból.

Mindemellett egyre több a környezetbarát filozófiájú nagyvállalat, amihez a kínálat is igyekszik igazodni. Rengeteg zöld termék közül választhatunk, amit a legtöbb esetben adókedvezményekkel is igyekeznek támogatni, így még gazdaságosabbá téve ezek beszerzését.


VÁLASSZON AZ ALÁBBI KÍNÁLATUNKBÓL:
Lakberendezés Háztartás
Tenzid XXI Kft
Speciális igényeket kielégítő vegyipari termékek kifejlesztése, termékek forgalmazása.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.

HIRDETÉSLakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google