KER.hu - kereskedelmi portál

Főoldal
Ajánló
Blog
Videók
Tippek
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

A KER.hu kereskedelmi katalógus és portál (továbbiakban KER.hu) üzemeltetője a Com Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság, (továbbiakban Com Bt.)

A Com Bt a KER.hu portálon megadott adatok helyességéért felelősséget nem vállal, az minden esetben az adat közzétevőjét terheli, cégünk ugyanakkor minden tőlünk telhetőt megtesz, hogy friss és pontos információkat találjanak látogatóink adatbázisunkban és portálunkon.

A KER.hu portálon csak cégek és vállalkozások adatait tároljuk, magánszemélyek adatainak kezelését nem vállaljuk. Amennyiben az adatok helytelenségét észleli, kérjük, értesítsen bennünket az alábbi hivatkozáson.

A KER.hu portálon szereplő fényképek és szöveges leírások a közzétevő vállalkozások tulajdonát képezik.

A KER.hu portálon illetve adatbázisban szereplő adatokat más elektronikus vagy papír alapú rendszerben csak a Com Bt előzetes írásos beleegyezésével lehet tárolni és elérhetővé tenni.

A KER.hu portálon illetve adatbázisban szereplő adatok felhasználása marketing és tömeges megkeresés céljából csak a Com Bt előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az internet sajátosságaiból fakadóan kérjük böngészője használatakor az oldalfrissítés (Ctrl + R) opciót használja, hogy a legfrissebb adatok jelenjenek meg képernyőjén.

Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google