KER.hu - kereskedelmi portál

Bútor
Dekoráció
Háztartás
Lakásfelújítás
Lakástextil
Méteráru
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Lakberendezés Háztartás Metaker Kft

Metaker Kft


Kategória:
Háztartás


Elérhetőségek:


Cím: 2851 Környe

Alkotmány út 6-10.
Tel: 34/473-550
Fax: 34/473-675
Web: www.eta.hu

Keresse fel weboldalunkat!


Tevékenységi kör: ETA háztartási gépek forgalmazása
Márkanevek: ETA
Üzletek:

Mintaboltot üzemeltetünk Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt és Környén az Alkotmány út 6-10 szám alatt.

Termékkínálatunkat személyesen is megtekintheti mintaboltunkban!

Cégbemutató:

Az ETA széles termékskálája, több száz terméke az ország több ezer boltjába, üzletébe, bolthálózatába, multinacionális kínálatába jut el, végső soron pedig a fogyasztóhoz.

A cseh ETA a.s. termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon. Porszívói és takarítógépei meghatározó szerepet játszanak e háztartási gépek kereskedelmében. Egyre bővülő kínálatunkban helyet kapnak a takarítás, a főzés, a vasalás és a testápolás. A magyar fogyasztók jól ismerik és kedvelik a márkát.

1997-től cégünk az ETA termékek országos szervízhálózatát működteti, ellátja a vevőszolgálati feladatokat. 2003-tól a Metaker Kft. az ETA a.s. termékeinek kizárólagos importőre.

Mintaboltot üzemeltetünk Budapesten a XII. kerület Kékgolyó u. 15/A szám alatt. Itt a Magyarországon forgalomba hozott termékeink, hozzájuk tartozó kiegészítők és alkatrészek is megvásárolhatók.Fényképes termékkínálatunk:

Keresse fel webáruházunkat ide kattintva!

KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google