KER.hu - kereskedelmi portál

Főoldal
Ajánló
Blog
Videók
Tippek
Keresés
Regisztráció


Vártnál jobb kiskereskedelmi adat érkezett az USA-ból
Az Egyesült Államokban szeptember folyamán a kiskereskedelmi értékesítés az előzetesen várt 0,5 százalék helyett, 0,6 százalékkal 367,7 milliárd dollárra emelkedett, amely éves szinten 7,3 százalékos bővülés. | tovább olvas
A Kereskedelmi Szövetség szerint költekezni fogunk
A KSH közzétette az idei augusztusi kiskereskedelmi adatokat, ezek szerint - júliust követően már a második hónapban - elérte az előző évi szintet a vásárlások mennyisége. | tovább olvas
Nőtt a kiskereskedelmi forgalom
Az országos kiskereskedelmi üzlet hálózatban, valamint a csomagküldő kiskereskedelemben 2010 júliusában 673 milliárd forint értékű árut forgalmaztak, az év első hét hónapjában összességében 4.071 milliárd forintnyit. | tovább olvas
Főoldal Teljes fényképes megjelenési ajánlat

Tisztelt Cégvezető, Vállalkozó!

Az alábbiakban olvashatja a KER.hu kereskedelmi katalógus teljes fényképes megjelenési ajánlatát, melynek keretében széleskörű teljes megjelenést biztosítunk részletes fényképes adatbázisunkban.

Kereskedelmi katalógusunk új kezdeményezés melyben innovatív felfogással közelítjük meg a piaci részvevők egymásra találásának lehetőségét. Portálunkon kereskedők találkozhatnak gyártókkal, kiskereskedők nagykereskedőkkel, gyártók és szolgáltatók mutathatják be kínálatukat.

Katalógusunkat úgy is elképzelheti, mint egy nagy piacteret, vagy egy nagy kiállító csarnokot, ahol megjelenik a cégek, vállalkozások részletes kínálata. Az internet lehetőségeivel élve ezt a kínálatot bárhonnan elérhetik az érdeklődők, a nap 24 órájában, hétfőtől vasárnapig, folyamatos rendelkezésre állás mellett.

Elsődleges felmérésünk során a KER.hu portál az alábbi kategóriákban fogad cégektől, vállalkozóktól megjelenést. A kereskedelmen belül a divat ruházat, lakberendezés, egészség életmód, játék ajándék, ékszerek, szépségápolás kategóriákban mutatkozott igény egy ilyen jellegű szolgáltatásra. Természetesen kellő számú beérkező igény esetén a kategóriák bővíthetők.

Felmérésünk szerint havi 6-8 ezer Ft-os megjelenési költséget egy kisebb vállalkozás is ki tud magának gazdálkodni. Éves szinten ez az összeg még mindig kevesebb, ment egy 2-3 napos kiállítás megjelenési költsége, itt viszont egész évben megtalálható a vállalkozás, szolgáltatás termék kínálata.

Egy-egy vállalkozástól terjedelmi korlátok miatt természetesen csak a főbb szolgáltatások és termékek megjelenítését tudjuk vállalni, egy exkluzív magazin, sajtótermék megjelenés mintájára.

A soktermékes vállalkozások termékkínálatát úgy tudjuk megjeleníteni, hogy adatbázisunkból közvetlenül kattintható az adott vállalkozás honlapjának bármely tartalmi része.

Minőségi oldalunk igyekszik minőségi termékeket minőségi módon megjeleníteni, legfőképp a hazai gyártók, kereskedők, szolgáltatók kínálatát bemutatni. Oldalunkon az érdeklődők ingyenesen végezhetnek kereséseket az adatlapok között, a cégek, vállalatok részéről évi egyszeri díjat kérünk a megjelenésért.Hirdetési ajánlatunk:


Amit a KER.hu kereskedelmi katalógus kínál Önnek:

- Termék illetve szolgáltatás kínálat bemutatása
- Marketing reklámanyagok megjelenítése
- Digitálisan megjelenő adatlapok
- Elérhetőségek részletes megjelenítése
- Szolgáltatáskereső cégnév, tevékenység, kategóriák alapján
- 1500 karakteres angol illetve magyar nyelvű bemutató
- Termék részletes bemutatásnak lehetősége
- Szolgáltatás előnyeinek vizuális bemutatása
- Fényképgaléria 8 db fénykép megjelenéssel

- Facebook, Twitter, iWiW megosztási funkciók
- Youtube videó beágyazási lehetőség
- Google térképes kereső beillesztés
- Google AdWords, Etarget szponzorált megjelenés
- Keresőmarketing fejlesztésekHirdetési áraink:

Alapcsomag 6000 Ft + áfa / hó 72.000 Ft + áfa / év

Az alapcsomag tartalmazza a fentiekben részletezett ajánlatot, kivéve a közösségi és keresőmarketing szolgáltatásokat.

 
Web 2.0 csomag 8000 Ft + áfa / hó 96.000 Ft + áfa / év

Alapcsomag + Facebook, Twitter, iWiW közösségi megosztási funkciók, Youtube videó beágyazási lehetőség, Google Maps részletes térképes kereső beillesztés, Google AdWords, Etarget hirdetési megjelenés, keresőmarketing fejlesztések, optimalizálás.

 

A felszámított áfa 25%. Áraink a regisztrációt követő 1 éves megjelenésre vonatkoznak. Információ módosítására évente kétszer van díjmentesen lehetőség, minden további 2000 Ft + áfa / módosítás.Amennyiben Ön szeretne megjelenni a KER.hu teljes fényképes katalógusunkban, mindössze annyit kell tennie, hogy:

1., Telefonon, e-mailben vagy ide kattintva jelzi felénk, hogy teljes megjelenés szolgáltatás szeretne igényelni a KER.hu kereskedeli katlaógusban.

2., Részletes válasz e-mailt kap tőlünk a további részletekről.

3., Kitölti a részletes adatlapunkat, és elküldi a termékeiről, szolgáltatásáról készült fényképeket.

4., Legtöbbször 1-2 munkanapon belül felkerül hirdetése (maximum 5 nap)

5. Számlát küldünk, amit Ön átutalással vagy befizetéssel egyenlíthet ki.


Megrendeléshez és az adatlap kitöltéséhez, kérjük kattintson ide!

Üzenetküldéshez és kapcsolatfelvételhez, kérjük kattintson ide!Lakberendezés Háztartás
Metaker Kft
A cseh ETA háztartási termékei több évtizede tradicionálisan jelen vannak a magyar piacon.
Lakberendezés Lakásfelújítás
Lakásfelújítás itt
Teljes körű lakás és családiház felújítás, átalakítás. Tégla vagy panel építésű egyaránt.
Lakberendezés Tanácsadás
Trom Kata
Lakberendezési tanácsadás a legkisebb változtatástól a teljes átalakításig.KER.hu - kereskedelmi katalógus © 2010-2011 - www.ker.hu

Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Mozilla Firefox
Google